Tag med den tidligere Europa Tour spiller, Andreas Hartø og Brian Vester, når Vi Elsker Golf fra 8. – 10. september 2024 for første gang besøger Europa Tour banen og himmelske HimmerLand.

To fantastiske golfbaner, et lækkert hotel og nogle formidable og festlige aftener med spisning og underholdning er, hvad der venter de i alt 150 deltagere. 

HimmerLand er et fantastisk sted til Vi Elsker Golf, da vi alle bor på anlægget. Vi forventer derfor nogle fantastiske dage med den helt rigtige stemning fra morgen til aften. Har du selv hus i HimmerLand, er det også muligt at fravælge hotel og morgenmad og selv sørge for overnatning. 

Formatet er en 36 hullers bestball match på både Old og New Course, der løber over søndag og mandag, mens vi tirsdag spiller en hyggelig 18 hullers greensome

Prøv kræfter med Europa Tour banen og besøg et meget lækkert hotel
Arrangementet er for 2-personers hold, og giver jer en mulighed for at prøve kræfter med banen, der siden 2014 har lagt græs til Europa Touren / DPWT næsten 10 gange og især blev kendt for hul 16, HimmerLand Hill.

I løbet af de sidste år, har HimmerLand gennemgået en helt utrolig forvandling, og hotel og restaurant er nu i absolut verdensklasse. Det skal opleves.

Vi sørger for, at I hygger jer
Værterne er Brian Vester og Andreas Hartø, der sørger for, at alt kører planmæssigt, så I kan bruge al jeres tid og energi på at hygge jer både før, under og efter golfen. 

Ved Vi Elsker Golf er det sociale i fokus, og der er plads til alle uanset om passionen for golf er større end talentet. Det vigtigste er, at du er god til at hygge dig med dine venner og måske endda de øvrige gæster.

Kom som gruppe
Hvis I kommer en større gruppe, kan I sagtens få lov at spille sammen og sidde sammen om aftenen.

2 personer
Vi Elsker Golf i HimmerLand er for 2-personers hold, og den type arrangementer har vi faktisk flere af i 2024. Vi vil også gerne anbefale disse to:

Holstebro 29. juni – 1. juli

Great Northern & Langesø 22. – 24. juni

Arrangementet Inkluderer:

 • 2 overnatninger på hotellet inkl. super lækker morgenmad
 • 3 runder golf (1 x New Course og 2 x Old Course)
 • 2 aftenarrangementer m. spisning og hygge
 • Skøn underholdning begge aftener
 • Andreas Hartø show m. tips og tricks på rangen
 • Træningsbolde
 • Præmier til både de dygtige og de heldige

Pris: DKK 3.595,- pr. person (v. 2 personer) dvs. 7.190 ,- pr. hold

 

Tilmeld dit hold i Golfbox nu

Tilmelding
Tilmelding foregår i GolfBox (Klik her)

Tilmelding lukker igen d. 1. august 2024 kl. 12:00, eller når der er udsolgt.

Betaling – betales i to rater
Ved tilmelding betales 2.190,- og ca. den 1. juli 2024 betales det resterende beløb på 5.000,- (7.190,- totalt). Betalinger refunderes kun ved aflysning af arrangementet. Såfremt det fulde beløb ikke er betalt den 1. august 2024 bortfalder tilmeldingen og jeres første betaling er tabt. (I får naturligvis en reminder eller to, eller tre, så det kan I ikke overse)

Book pakken uden hotel og morgenmad
Hvis I ønsker selv at stå for overnatning og morgenmad, er det faktisk også muligt. Såfremt I ønsker det, skal I efter tilmelding sende en mail til os på bv@golfpeople.dk, og så sparer I 700,- pr. person. Denne rabat fratrækkes i forbindelse med 2. betalingsrate.

Rabatter, vouchers og Early Bird tilbud
Early Bird, vouchers og øvrige kampagner / rabatter (herunder giveaways som bolde, poloer m.m.) kan ikke kombineres, og I vil i så fald blive bedt om at vælge 🙂

Danmarks hyggeligste golf
“Vi Elsker Golf” socialt og hyggeligt turneringsprojekt sat i verden af den tidligere Europa Tour spiller, Andreas Hartø og mangeårige ECCO Tour arrangør, Brian Vester. Du kan læse mere om tankerne bag Vi Elsker Golf her.

Hvem kan deltage?
ALLE! Så simpelt er det faktisk. Om I er et par, fire venner, to par, en hel dameklub, om I er skrappe eller knapt så skrappe, unge eller gamle, så er der plads til alle. Og med alle faciliteterne i HimmerLand, så kan man hygge sig i den gruppe eller i det hold man er ankommet, eller man kan socialisere med de øvrige gæster. Man kan gå i spa, indtage bowlingbanerne, hygge på restaurantens terrasse eller slappe af på sit værelse. Der ER plads til alle.

Max hcp. er 36, men der kan ydes dispensation. Spilleren vil i så fald få tildelt hcp. 36 i matcherne.

Du skal være fyldt 16 år for at kunne deltage, men her kan der også ydes dispensation.

Ugens Program (sådan cirka)

Søndag d. 8. september (ankomstdag og 1. runde)

 • Fra kl. 09 Første runde af Bestball-turneringen starter. Vi spiller på både Old og New Course
 • Fra kl. 15:00 Check in på hotellet
 • Kl. 18:30 Spisning (en dansk klassiker)
 • Kl. 19:45 Velkomst
 • Kl. 20:00 Underholdning

Mandag d. 9. september (2. runde i Bestball)

 • Fra kl. 09:00 2. runde af Bestball turnering. I spiller her den modsatte bane af førstedagen.
 • Kl. 15:30 Show, tips og historier med Andreas Hartø på Driving rangen.
 • Kl. 17:00 Show, tips og historier med Andreas Hartø på Driving rangen.
 • Kl. 18:30 Spisning (2-retters menu)
 • Kl. 20:00 Præmieforskrækkelse
 • Kl. 20:30 Underholdning 

Tirsdag d. 10. september (Greensome)

 • Kl. 09:00 Greensome på Old Course med start på både hul 1 og 9
 • Fra kl. 14:00 Løbende præmieoverrækkelse og afskedskrammere
 • Kl. 16:00 Alle er færdige og tak for denne gang

Overnatning
Man tilmelder sig arrangementet i 2-personers hold, og hvert hold / par indlogeres i et super-lækkert og moderne hotelværelse. Med mindre, I vælger den version, hvor I selv står for overnatning og morgenmad!