Udsolgt!     Det er muligt at komme på venteliste ved at kontakte os på bv@golfpeople.dk

Kickstart din sommerferie med en fantastisk forlænget weekend ved Vi Elsker Golf for 2-personers hold i Holstebro fra 1. – 3. juli 2023. 

Formatet er Bestball turnering over tre runder, så der bliver mulighed for at konkurrere på golfbanen, mens vi som altid sørger for at det også er sjovt både før og efter golfen. 

Ved Vi Elsker Golf i Holstebro er alt ekstra lækkert. Vi spiser godt, vi bor godt, og så skal vi spille en af Danmarks absolut bedste golfbaner to gange. 

Nyt koncept fra lørdag – mandag
Som noget nyt løber arrangementet fra lørdag – mandag og indledes med en hyggelig frokost og velkomst lørdag middag i Holstebro Golfklub. Lørdagens aftensmad serveres på banen og bliver både lækker og hyggeligt. Vi tør faktisk godt love, at det bliver et stort hit 🙂

Eftersom de sidste spillere først er færdige ved 21-tiden lørdag aften, foregår lørdagens aftenarrangement og hygge løbende på selve golfbanen. De, der ønsker det, kan fortsætte på bar, værtshus eller café og opleve Holstebro by Night, mens de trætte (eller fornuftige) kan spare på energien til de kommende to dage. 

Søndag aften står den på en lækker gourmet-oplevelse, men allerede inden da, står den på lidt “after golf” m. hyggelig stemning i Holstebro centrum.

Vi sørger for, I hygger jer
Værterne Brian Vester og Andreas Hartø vil sørge for, at du føler dig godt underholdt fra start til slut, og at stemningen som altid ved Vi Elsker Golf er helt i top.

Kommer I flere par / hold sammen, kan I godt få lov at spille sammen med hinanden alle dage – hvis I ønsker det. Dog ser vi meget gerne, at I blandes på finaledagen, hvis I er okay med det. Her sendes man nemlig ud i rækkefølge ift. stillingen 🙂

Nedenfor kan I læse mere om arrangementet, indhold og program for alle tre dage. 

Tilmeld dit hold her

Arrangementet Inkluderer:

 • 3 runder golf i Bestball format i Holstebro Golfklub (2 x Skovbanen og 1 x Storåbanen)
 • 2 overnatninger i fine dobbeltværelser på Hotel Royal
 • Frokost på ankomstdagen
 • 2 x lækker morgenmad
 • 2 x aftensmad (pattegris m.m. på banen lørdag aften og en 2 eller 3-retters gourmet-menu søndag aften)
 • Masser af underholdning og LIVE musik
 • Show og tips med Andreas Hartø
 • Gratis træningsbolde på rangen
 • Præmier og indlagte konkurrencer

Pris: 3.495,- pr. person / 6.990,- pr. hold

Tilmelding er åben i GolfBox

Tilmelding og betaling
Alle tilmeldinger og betalinger foretages som hold via GolfBox her.

 1. rate på DKK 2.000,- betales ved tilmelding
 2. rate på DKK 4.990,- betales i perioden 15. maj – 1. juni (I får besked på mail)

Ekstra overnatning / tidlig ankomst (fredag – lørdag): 895,- pr. dobbeltværelse – Kontakt Hotel Royal direkte på mail hotelroyal@hotel-royal.dk

Enkeltværelse: 795,- pr. person (Bookes på bv@golfpeople.dk og betales ifm. 2 rate. Der er kun meget få enkeltværelser, og det vil være først til mølle.

Har I spørgsmål til tilmelding eller betaling, må I meget gerne kontakte os på mail: bv@golfpeople.dk eller på tlf.: 3029 8433

Tilmelding er lukket pr. 1. december, da arrangementet er udsolgt.

Rabatter og Early Bird tilbud
Inden 1. december
: Alle deltagere, der var tilmeldt, og havde betalt første rate pr. 1. december 2022, modtager et dusin Vi Elsker Golf bolde. Disse udleveres i Holstebro.

Vouchers, Early Bird bonus og øvrige kampagner / rabatter (herunder giveaways som bolde m.m.) kan ikke kombineres, og I vil blive bedt om at vælge hvilken rabat eller early bird bonus i ønsker at benytte.

De 3 matcher
Der spilles Fourball / Bestball hver dag, men der kan/vil blive indført små lokale ændringer / tilføjelser til formatet. Det får I at vide inden matcherne.

Der spilles med 7/8 hcp., men til gengæld vil der være en lille “Par-3” fordel til spillere med et højt hcp.

Hvorfor 7/8 dele hcp.?
Dels fordi spillere med højt hcp får noget hjælp på minimum et udvalgt par 3 hul – og dels fordi holdspil hvor kun 1 score tæller på hvert hul favoriserer spillere med mange slag. 

Det er MEGET VIGTIGT for os at understrege, at hos Vi Elsker Golf handler det ikke om at vinde, det handler om at nyde golfen og hygge sig. Man må naturligvis gerne gøre sig umage 🙂

Præmier og konkurrencer
Der er præmier til de 5 bedste hold i den samlede stilling, men der er også dagspræmie til det bedste hold på dagen samt daglige nærmest flaget konkurrencer de første to dage.

På finaledagen sendes I på banen således, at de førende hold i stillingen slår sidst ud. Alle starttider ligger dog inden for 2 timer. Hvis I er tilmeldt f.eks. 4, 6 eller 8 personer, kan I også få lov at spille med hinanden denne dag, så I ikke bliver blandet med andre. Det kigger vi på i løbet af tirsdag :).

I bedste “Vi Elsker Golf” ånd skal I ikke forvente kæmpestore præmier til den samlede stilling. Samtidig vil vores største præmier med al sandsynlighed blive brugt som klappepræmier eller ved indlagte konkurrencer, hvor alle har en nogenlunde lige god mulighed for at vinde. Som altid har vi nemlig brugt de fleste penge på underholdning som alle får glæde af, fremfor præmier, som kun tilfalder nogle enkelte. 

Underholdning

 • Offentliggøres senere

Vi glæder os!

Program for arrangementet:

Lørdag d. 1. juli (Skovbanen)

 • Kl. 12:30 – Frokost og Velkomst i Holstebro Golfklub
 • Ll. 13:30 Clinic og show med Andreas Hartø
 • Kl. 14:15 – 16:15 Alle spillere slår ud på hhv. hul 1 og 10
 • — Løbende baneforplejning inkl. drikkevarer —
 • Kl. 17:00 Aftensmad serveres på banen (Pattegris m.m.)
 • Kl. ca. 21:30 De to værter befinder sig på Roxy Malt lige ved hotellet, hvor folk kan støde til 🙂

Søndag d. 2. juli (Storåbanen)

 • Fra 07:30 Lækker morgenmad på hotellet
 • Kl. 09:00 – 11:00 2. runde på Storåbanen
 • Kl. 17:30 Aftergolf m. musik
 • Kl. 18:30 Spisning og hygge (lokation offentliggøres senere)
 • Kl. 19:30 Underholdning

Mandag d. 3. juli (Skovbanen)

 • Fra 07:30 Lækker morgenmad på hotellet
 • Kl. 09:00 – 11:00 Finalerunde på Skovbanen (I sendes ud efter placering, således at de førende slår sidst ud)
 • Ca. 16:00 Præmieoverrækkelse, tak for denne gang og en skøn sommerferie til alle

Buggies
Holstebro Golfklub har buggies til udlejning. Ønsker du at leje en buggy, kan den forudbestilles på post@holstebrogolfklub.dk. Ankommer du uden at have reserveret buggy på forhånd, skal du henvende dig i klubhus / shoppen.

Baneforplejning og åbningstider i klubben
Vi kan med glæde fortælle, at vi undervejs på runderne serverer kage + vand / sodavand. Vi må ikke servere alkohol på banen. 

 • Lørdag på Skovbanen: Der serveres drikkevarer + aftensmad undervejs på runden, og det bliver super lækkert – og MEGA hyggeligt!
 • Søndag på Storåbanen: Der er drikkevarer og kage ved 1. og 10. tee, så I kan få en forfriskning efter de første 9 huller. 
 • Mandag på Skovbanen: Der serveres kage og drikkevarer to steder på banen.

Når I er færdige med golfen søndag og mandag vil der være gode frokost-muligheder i klubben.

Hvem kan deltage?
Som udgangspunkt er hcp. grænsen 36, men her kan ydes dispensation. Alle med højere hcp end 36 vil dog blive sat til hcp. 36 i matcherne.

Om Holstebro Golfklub – Skovbanen og Storåbanen
Skovbanen i Holstebro Golfklub har i årevis været blandt de bedste golfbaner i Danmark. De seneste år har man lavet en række forbedringer, og det er fair at sige, at når Danmarks bedste golfbane skal kåres, så er Skovbanen i Holstebro en seriøst bejler til titlen.

Holstebro Golfklub råder desuden over en anden lækker golfbane, Storåbanen. Banen er en ny bane, som omgående har taget greenfee-gæsterne med storm, og fra Holstebro Golfklubs side forlyder det, at greenfee-gæsterne faktisk mener, at Storåbanen godt kan konkurrere med Skovbanen.

Begge baner er store naturoplevelser og spilbare for golfere på alle niveauer.