De seneste år har flere større grupper brugt Vi Elsker Golf som deres årlige golftur. Vi, Andreas Hartø og Brian Vester, sørger for det hele, og det betyder, at I kan bruge alt jeres energi på at hygge jer.

Som gruppe vil I opleve, at I er sammen på tur. I får starttider på samme tid, får feriehuse på række og sidder sammen om aftenen. Samtidig får i fordelene ved at være en del af et større arrangement, som bl.a. betyder underholdning hver aften. I 2021 stod Lis Sørensen og Michael Hardinger Band for musikken, og i 2022 kan I bl.a. opleve Anders Blichfeldt og Back 2 Back.

Hvis I har særlige ønsker, vil vi strække os langt for at opfylde dem, og overordnet set, kan I faktisk få det, som I vil have det.

Andreas Hartø (Tv.) er sammen med Brian Vester (th.) værter ved Vi Elsker Golf.

Hvad er Vi Elsker Golf?
Vi Elsker Golf er nogle store og sociale golfarrangementer på Enjoy Resorts Rømø, hvor golf, festlige aftener, spa og wellness og god underholdning smelter sammen til nogle uforglemmelige dage. 

Hvornår er man en gruppe?
Der er ikke noget krav om, hvor mange I skal være, før I er en gruppe. Om I er 8, 12, 24 eller 44, så får vi i fælleskab lavet den perfekte plan for jer. I kigger selv under “arrangementer” og finder den tur, der passer jer bedst. 

Kontakt os for yderligere informationer
Har I lyst til at høre mere om, hvorfor I bør deltage i Vi Elsker Golf på jeres næste gruppetur, er I meget velkomne til at kontakte os. 

 

 

Back to Back er sammen med bl.a. Anders Blichfeldt pg Lune Carlsen blandt artisterne ved Vi Elsker Golf i 2022

Kom som gruppe og få lidt ekstra
Hvis I kommer en større gruppe på mindst 20 personer, har vi mulighed for at gøre lidt ekstra for jer. Nogle af jeres fordele er:

  • I får huse ved siden af hinanden
  • I sidder sammen om aftenen i forbindelse med spisning og underholdning
  • I får starttider på næsten samme tid
  • I kan få jeres egen clinic (golfshow m. historier og tips) med Andreas Hartø
  • I har mulighed for at forhandle en lille rabat / bonus til jeres gruppe 

Nemt at komme i gang
Vi oplever, at det ofte er svært i diverse klubber i klubben at få arrangeret en fælles golftur, fordi man er afhængig af et vist antal deltagere. Det kræver en masse tid, og hvem gider bruge det, hvis folk alligevel siger “nej tak”. Hos Vi Elsker Golf kan I få præcis det antal pladser I skal bruge, og det gør det utroligt nemt og ukompliceret at komme i gang. 

Hvem er Andreas Hartø?

Andreas Hartø kræver for de fleste danske golfelskere ikke megen introduktion. Hartø skød frem på Europa Touren i en ung alder og var et frisk pust i en ellers traditionel og poleret golfverden. Populariteten toppede for den unge Københavneren, da han friede til sin kæreste Louise på Himmerland Hill. Han nåede at spille tre sæsoner på European Tour og har desuden tre sejre på Challenge Touren. Sidenhen har Hartø være ansat i DGU, inden han fik sit nuværende job som ekspert-kommentator for Golf TV, hvor man kan følge PGA Touren hver uge. Andreas Hartø har en meget social profil, som vil komme deltagere ved GolfPeople og “Vi Elsker Golf” arrangementer til gode de kommende år.

Andreas Hartø

Mobil 30 26 07 30
andreas@golfpeople.dk

Hvem er Brian Vester?

Brian Vester har fra 2012 til 2019 været ansat som PR-, kommunikation- og salgsansvarlig hos den danske ECCO Tour. Han har ligeledes arbejdet som pressechef for Made in Denmark. Derved har Vester stået i lære hos Mr. dansk golf, Flemming Astrup. Gennem sine syv år hos ECCO Touren, har Brian Vester opbygget stor ekspertise inden for afvikling af store golfturneringer samt opbygget et stærkt netværk indenfor erhvervslivet i dansk golf. Vester har desuden en bachelor samt kandidat i ledelse fra Copenhagen Business School, hvor fokus mod slutningen primært var på forbrugeradfærd, sportsbranchen og sports sponsorater.

Brian Vester

Mobil 30 29 84 33
bv@golfpeople.dk