Vi Elsker Golf er startet af Brian Vester og tidligere Europa Tour spiller, Andreas Hartø med et ønske om at give den almindelige danske golfspiller nogle unikke oplevelser. Her er det sociale i fokus, og der er plads til alle uanset alder og golfniveau. 

Andreas Hartø (Tv.) og Brian Vester (th.) står bag Vi Elsker Golf

“Vi Elsker Golf” er et socialt turneringsprojekt sat i verden af den tidligere Europa Tour spiller, Andreas Hartø og mangeårige ECCO Tour arrangør, Brian Vester.

Tanken bag “Vi Elsker Golf” er at give helt almindelige danske golfspillere en sjov og hyggelig golfoplevelse. Langt de fleste golf-turneringer i Danmark arrangeres internt i klubberne eller er skabt til erhvervslivet til skyhøje priser. Det vil vi gerne gøre op med, så alle danske golfspillere, der “elsker golf”, kan være med. Det kalder vi “Vi Elsker Golf”.

Som jeres dedikerede værter vil vi, Andreas Hartø og Brian Vester (samt diverse medarrangører) sørge for, at stemningen er i top fra start til slut, og at ALLE nyder et fantastisk arrangement.

“Fremragende pakke til en fremragende pris”
Ved Vi Elsker Golf arrangementer vil vi sammensætte en fremragende pakke til en absolut fair pris. Pakken inkluderer oftest 2-3 overnatninger, aftenarrangementer med både spisning og underholdning, aktiviteter i løbet af dagen, så der også er noget at lave før og efter der spilles golf, baneforplejning i det omfang, det er muligt, og så naturligvis nogle spilformater og matchformer som er sociale, men hvor du stadig får lov at spille en masse golf. Du vil i vores arrangement-oversigt kunne læse mere om indholdet, så du og dine venner tilmelder jer det eller de events, der passer bedst til jer.

Fokus er på bredden og det sociale – ikke på præmierne

Anders Blichfeldt er blandt de kunstnere, der optræder ved Vi Elsker Golf næste år

I stedet for store præmier, så er “præmiepengene” brugt på ting, som ALLE får glæde af (underholdning m.m.) og på at holde deltagergebyret nede. Der er dog fine præmier hver dag og også til vinderne. Men det er ikke sikkert, det er vinderne, der får de største præmier.

En unik stemning der skal opleves.
Ved arrangementerne i 2020 og 2021 har humøret været fantastisk og stemningen helt i top. Faktisk har glæden blandt vores deltagere været så overvældende, at vi har svært ved at sætte ord på det. Vi startede med en idé, som vi troede på, men vi havde ikke i vores vildeste fantasi turde håbe på, at vi var blevet taget så godt i mod. Det er deltagernes glæde der gør, at vi fremadrettet vil arbejde endnu hårdere på at udbrede Vi Elsker Golf og forhåbentligt øge kendskaben rundt omkring i Danmark.

Har du også lyst til at opleve den unikke Vi Elsker Golf stemning, står vi klar til at modtage dig og dine holdkammerater.

Hvem er Andreas Hartø?

Andreas Hartø kræver for de fleste danske golfelskere ikke megen introduktion. Hartø skød frem på Europa Touren i en ung alder og var et frisk pust i en ellers traditionel og poleret golfverden. Populariteten toppede for den unge Københavneren, da han friede til sin kæreste Louise på Himmerland Hill. Han nåede at spille tre sæsoner på European Tour og har desuden tre sejre på Challenge Touren. Sidenhen har Hartø være ansat i DGU, inden han fik sit nuværende job som ekspert-kommentator for Golf TV, hvor man kan følge PGA Touren hver uge. Andreas Hartø har en meget social profil, som vil komme deltagere ved GolfPeople og “Vi Elsker Golf” arrangementer til gode de kommende år.

Andreas Hartø

Mobil 30 26 07 30
andreas@golfpeople.dk

Hvem er Brian Vester?

Brian Vester har fra 2012 til 2019 været ansat som PR-, kommunikation- og salgsansvarlig hos den danske ECCO Tour. Han har ligeledes arbejdet som pressechef for Made in Denmark. Derved har Vester stået i lære hos Mr. dansk golf, Flemming Astrup. Gennem sine syv år hos ECCO Touren, har Brian Vester opbygget stor ekspertise inden for afvikling af store golfturneringer samt opbygget et stærkt netværk indenfor erhvervslivet i dansk golf. Vester har desuden en bachelor samt kandidat i ledelse fra Copenhagen Business School, hvor fokus mod slutningen primært var på forbrugeradfærd, sportsbranchen og sports sponsorater.

Brian Vester

Mobil 30 29 84 33
bv@golfpeople.dk